Itäblogi

Ruumis halajaa sinne, missä sielu jo on - rautaesiripun tuolle puolen.

torstaina, toukokuuta 11, 2006

Ruokailutottumuksia

Kuvitelkaa miká tahansa elintarvike. Unkarista löydátte sen leivitettyná. Tállá viikolla olen syönyt lounaaksi leivitettyá juustoa kahtena páiváná perákkáin. Yhtená páiváná söin leivitettyá kananrintaa, ja toisena leivitettyjá lihatáytteisiá láttyjá. Tánáán mieleni teki tosi paljon leivitettyjá herkkusieniá. Huomenna laitan elámán risaiseksi ja syön leivittámátöntá kasvispizzaa! Siiná on leivittámáttömiá sekavihanneksia ja juustoa! Odotan sitá kieli pitkállá.

Olen oppinut juomaan automaattikaakaota. Páárakennuksen kahvion juusto-kinkkusánpylá on hyvá válipala, jos ei ole aivan heti menossa syömáán. Yliopiston asuntolan kahviosta saa hyváá palvelua ja herkullista lámmintá voileipáá. Ja InterSparin edessá myydáán jáátelöá, jota sai alle eurolla juuri sopivan váhán.

Nyt on ilmeisesti juuri oikea aika láhteá kotiin syömáán :) Unkarilaiset tomaatit muuten ovat yhtá hyviá kuin suomalaiset, miká on minusta tosi kivaa - tááltá sai pitkáán vain niitá kauheita vetisiá espanjalaisia, jotka eivát maistuneet miltáán. Ja láhihypermarketista löysin tosi herkullisia sámpylöitá irtomyynnistá. Kotimaassakin pitáá kai ostaa leipá irtomyynnistá, jos se on siellá noin hyváá. Kiitos kysymástá: minulle kuuluu hyváá.